Žuvies pyragas

AUTORIUS:
Romuald
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Žuvies pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
2 stiklinių miltų
1 a.š. cukraus
3 v.š. aliejaus
3 kiaušinių
0,75 stiklinės pieno
7g mielių,  sausų
Įdarui:
600 g žuvies filė
100 g svogūnų
2 v.š aliejaus
Druskos ir pipirų 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Užmaišyti mielinė tešlą ir palikti kol pakils.
Žuvies filė ir svogūną smulkiai supjaustyti. Sumaišyti su prieskoniais ir aliejumi.
Tešla padalinti į dvį dalis ( vieną dalį kiek didesnę už kitą).
Didesnę dalį iškočioti storiau. Ant tešlos sudėti įdarą. Viršutinį sluoksnį tešlos iškočioti kiek ploniau nei apatinį. Uždengti įdarą ir gerai sulipdyti kraštus. Tešlą subadyti šakute kad pyragas galėtu "kvėpuoti". Sutepti kiaušiniu.
Kepti 45min 170° temperatūroje

Galima valgyti tiek šaltą, tiek karštą

AUTORIUS: Romuald
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital