Žuvies piršteliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Žuvies piršteliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g baltos žuvies filė
2 kiaušiniai
0,5 stiklinės miltų
120 g migdolų plokštelių
0,5 citrinos sulčių
druska
pipirai
aliejus gruzdinimui
Padažui:
3 valgomi šaukštai majonezo
1 skiltelė česnako
1,5 valgomo šaukšto kapotų krapų
jei mėgstate galite įlašinti citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Pasiruoškite 3 dubenėlius: 1. Supilkite miltus, 2. Paplaktus kiaušinius, 3. Migdolų plokšteles.

Žuvies filė supjaustyti nedideliais pailgais gabalėliais, pabarstyti druska, pipirais bei apšlakstyti citrinos sultimis. Palikti pasimarinuoti apie 30 min.

Po to žuvį nusausinti, apvolioti miltuose, kiaušinio plakinyje ir migdolų plokštelėse.

Žuvies pirštelius kepti gruzdintuvėje arba puodelyje. Aliejų įkaitinkite iki 160°C temperatūros. Kepkite apie 3-4 minutes, kol migdolai gražiai paruduos. Nedėkite pirštelių į labai karštą aliejų, nes migdolai greitai sudegs, o žuvis nespės iškepti.

Iškeptus pirštelius išimkite ant popierinės servetėlės.

Patiekite dar šiltus, nors skanūs ir šalti.

Prie žuvies pirštelių paruoškite padažą:

Majonezą išmaišykite su kapotais krapais bei trintu česnaku. Jei mėgstate įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių.

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital