Žuvies piršteliai

AUTORIUS:
Evelina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Žuvies piršteliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 v. š. miltų
2 žuvies filė
Druska
Pipirai
Aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite žuvies filė nedidelėmis juostelėmis. Kiekvieną gabaliuką apibarstykite druska bei maltais juodaisiais pipirais. Apvoliokite žuvies gabalelius miltuose. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir pakepkite žuvi iki auksinės spalvos.
AUTORIUS: Evelina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital