Žuvies paštetas su krapais

AUTORIUS:
Kornelija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Žuvies paštetas su krapais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 svogūnas
2 v. š. sviesto
700 g upėtakių filė
80 g baltos duonos be plutelės
1 kiaušinis
1 a. š. jūros druskos
 0,5 a. š. baltųjų pipirų
žiupsnelis maltų muskatų žiedų
350 ml grietinėlės
krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną nulupti, supjaustyti kubeliais ir pakepinti su sviestu, kol suminkštės. Išimti upėtakių ašakas. Žuvį supjaustyti kubeliais.
Duoną supjaustyti kubeliais, sumaišyti su svogūno bei žuvies kubeliais, įmušti kiaušinį ir pagardinti prieskoniais. Sukrėsti grietinėlę, gerai išmaišyti ir palikti šaltai.
Mišinį gerai išmaišyti, viską sukrėsti į formą. Formą uždengti dangčiu, įstatyti į indą su karštu vandeniu (kad apsemtų 3/4 formos) ir virti. Išvirusį ir atvėsusį paštetą apibarstyti kapotais krapais.
AUTORIUS: Kornelija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital