Žuvies marinatas, tinkantis šaltam ir karštam rūkymui

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Žuvies marinatas, tinkantis šaltam ir karštam rūkymui
Žuvies marinatas, tinkantis šaltam ir karštam rūkymui
Autorius apie receptą: Ypatingai nesudėtingai paruošiamas marinatas. Beje, šis marinatas puikiai tinka ne tik žuvies rūkymui, bet ir marinuoti mėsai. Ypatingai nesudėtingai paruošiamas marinatas. Beje, šis marinatas puikiai tinka ne tik žuvies rūkymui, bet ir marinuoti mėsai. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 litras vandens
100 mililitrų vyno acto (arba obuolių acto)
2 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį supilti actą, vandenį, suberti cukrų, druską. Gerai išmaišyti, kad druska ir cukrus ištirptų.
2.
Į paruoštą marinatą dėti žuvį ir laikyti bent 12 valandų (galima net parą).
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Ingredientus galima reguliuoti pagal savo skonį, bet marinatas turėtų būti saldžiarūgštis ir malonus jūsų skoniui. Papildomai galima pagardinti pipirais, cinamonu, lauro lapais, česnaku.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital