Žuvies maltinukai su salierais - sultingi ir skanūs

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Žuvies kotletai maltinukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų salierų šaknų
300 gramų baltos žuvies filė
100 gramų batono
1 vienetas kiaušinių (didesnio)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal poreikį miltų
pagal poreikį pieno (batonui mirkyti)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuluptus ir supjaustytus salierus 10 minučių pavirti sūdytam vandenyje, išgriebti ir nuvarvinti. Batoną išmirkyti piene.
2.
Salierus, batoną ir žuvį sumalti mėsmale, įmušti kiaušinius, pagardinti druska, pipirais ir gerai išmaišyti.
3.
Suformuoti nedidelius maltinukus, apvolioti miltuose ir iškepti aliejuje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital