Žuvies kukuliukai

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Žuvies kukuliukai
Žuvies kukuliukai
Žuvies kukuliukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
450 g maltos lašišos ar kitos žuvies;
žuvies prieskonių;
0,5 svogūno;
1 morka;
1 kiaušinio trynys;
1 šaukštas krakmolo;
džiuvėsėliai;
aliejus kepimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį nusunkiame, kad nebūtų labai šlapia, pabarstome prieskoniais, dedame kubeliais pjaustytą svogūną, smulkiai tarkuotą morką, kiaušinio trynį. Viską išmaišyti, dėti krakmolą ir džiūvėsėlių tiek, kad tešla būtų neskysta, bet ir ne kieta. Iš išminkytos tešlos darome mažus kukuliukus ir verdame gruzdintuvėje arba puode su aliejumi. Skanu patiekti su majonezo ir česnakų padažu. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
kristina
2011-09-22 13:31
ant kiek porcijiu cia paskaiciuota>? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital