Žuvies kukuliai

AUTORIUS:
Elžbieta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Žuvies kukuliai
Žuvies kukuliai
Žuvies kukuliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
750 gramų lydekos (filė)
0.5 stiklinės džiūvėsėlių (malti)
2 vienetai svogūnų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai sviesto
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų (juodi)
šiek tiek cukraus
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Smulkiai supjaustytus svogūnus sumaišyti su sumalta žuvimi.
2.
Įdėti sviesto, įmušti kiaušinius, įberti džiūvėsėlius, pagardinti druska, pipirais, žiupsneliu cukraus.
3.
Masę gerai išminkyti ir daryti nedidelius kukulius, kuriuos sudėti į riebalais apteptą kepimo indą. Kiekvieną kukulį aptepti aliejumi ir kepti 30 min 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus!
AUTORIUS: Elžbieta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital