TV
IDĖJOS
RECEPTAI
KONKURSAI
RECEPTAI PAGAL TIPĄ
Velykiniai patiekalai
Ruošiamės žiemai
Valgome sveikiau!
Apkepai
Blynai, vafliai
Desertai
Gėrimai
Gėrimai su alkoholiu
Karšti patiekalai
Uogienės
Konservuoti patiekalai
Košės, tyrės
Kremai ir padažai
Picos
Pyragai, kepiniai
Salotos, mišrainės
Garnyrai
Sriubos
Sumuštiniai
Troškiniai
Užkandžiai
Snikeriniai avižiniai batonėliai
Trinta ridikėlių ir bulvių sriuba
Atsiųsk savo receptą
Žuvies kotletukai - minkšti ir purūs
AUTORIUS:
Rasos virtuvės užrašai
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(
BALSAVO:
76
)
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(
BALSAVO:
76
)
AKCIJOS:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius:
6
800 gramų
žuvies filė
400 mililitrų
pieno
300 gramų
batono
1 vienetas
svogūnų
1 vienetas
kiaušinių (didelio)
šiek tiek
prieskonių žuviai
šiek tiek
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Piene išmirkykite batoną.
2.
Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje.
3.
Žuvies filė ir piene išmirkytą batoną sumalkite kartu. Įmaišykite arba rankomis įminkykite kiaušinį, prieskonius ir kepintą svogūną.
4.
Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuokite kotletukus. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Patiekite su mėgstamu garnyru ir padažu.
5.
Padažas: ištirpinti keptuvėje šaukštą sviesto, įdėkite susmulkintus porą ir česnakinius laiškus, pakepinkite truputelį, tada įdėkite šaukštelį su kaupu miltų ir supilkite stiklinę pieno, užvirkite. Skanaus!
Rasos virtuvės užrašai
Skaityti komentarus
Spausdinti
Dalintis šiuo receptu
Raktažodžiai:
žuvies kotletai
kotletai is zuvies
žuvies patiekalai
Žuvies kepsneliai
žuvis keptuvėje
Kepti
Karšti patiekalai
Žuvis
Žuvies šviežumu pasirūpinta
zuvies kotletai minksti
minksti kotletukai zuvies
Išbandykite!
Virtų bulvių paplotėliai su sūriu ir česnaku
Patys skaniausi naminiai kotletai - purūs ir minkštučiai
Vištiena keptuvėje kreminiame morkų ir porų padaže
Pati geriausia koldūnų tešla - nelimpanti ir lengvai kočiojama
Komentarai (11)
comments_label_javascript_is_required
Komentuoti
Atsakyti
filė
2023-03-12 11:18
žuvies filė yra sūdyta ar be nieko ?
ATSAKYTI
Justina
2023-03-13 14:13
Čia bus tiesiog paprasta, be nieko žuvies filė :)
ATSAKYTI
Aš
2023-02-23 10:17
Batono mažiau dėti reikia, nes koks kiekis didelis batono.
ATSAKYTI
Renata
2022-07-04 18:55
Nežinau kodėl bet labai lipo prie keptuvių ..
ATSAKYTI
Laimute
2024-02-20 21:17
Į keptuvę įdekite kepimo popierių ir įpilkite aliejaus ir kepkite tada neprilipo. Ir nesprages pabandykite tikrai patiks. Sėkmės
ATSAKYTI
Vija
2022-06-22 21:46
Labai skanūs
ATSAKYTI
Raminta
2020-05-27 18:30
Atvirai pasakysiu. Neskanus visai. Batonas jauciasi. Dejai druskos ir pipirų, bet vistiek nieko gero. Nebe gaminciau daugiau.
ATSAKYTI
Riri
2020-10-27 10:29
Mažiau batono reikia dėt. Aš dėjau tik tris riekeles ir gavos skaniai
ATSAKYTI
Arūnas
2020-04-26 17:39
Be druskos nelabai
ATSAKYTI
Ignė
2018-07-02 15:46
Paprasta ir labai skanu!
ATSAKYTI
Vaida
2018-06-24 23:02
Labai skanei gavosi aciu uz receptuka
ATSAKYTI
O ką iš ridikėlių? 28 gaivūs ridikėlių receptai
Skaniausios mielinės bandelės su dešrelėmis - receptas žingsnis po žingsnio
Greitos vakarienės keptuvėje - 41 skanus ir nesudėtingas receptas
Žiedinių kopūstų ryžiai - kaip paruošti ir ką iš jų pagaminti? Rodome žingsnis po žingsnio!
Liko šaldytų uogų? 39 skanios idėjos, ką su jomis pagaminti
Dalyvaukite!
Konkurse: Neriam į pavasarį!
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Snikeriniai avižiniai batonėliai
Trinta ridikėlių ir bulvių sriuba
Toskanietiška lašiša grietinėlės padaže su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
Traškios krevetės su tobulu saldžiarūgščiu padažu
Vištiena keptuvėje kreminiame morkų ir porų padaže
Trupininis pyragas su morengu ir šaldytomis uogomis
Orkaitėje kepti ridikėliai
Bulvių virtinukai Gnocchi saulėje džiovintų pomidorų padaže
Nekeptas sūrio pyragas su šaldytomis uogomis
Greitas tortilijų apkepas su mėsa Tex Mex stiliumi
Vištienos kukuliai pomidoriniame padže su rikotos sūriu
Klasikinė čili sriuba - mano gardžiausioji
Daugiau
Kraunama...
Valgome sveikiau!
Snikeriniai avižiniai batonėliai
Kokosinis chia pudingas su šaldytomis uogomis
Šaldytų uogų, avokado ir žalumynų glotnutis - maistingas ir sotus
Maistingas varškės, jogurto ir šaldytų uogų pusryčių desertas
Daugiau
Gaminam šiandien tortilijas?
Viskas apie takus žingsnis po žingsnio + 19 takų receptų
Crunch Wrap - traškios tortilijos su mėsyte ir daržovėmis
Vegetariškos enčilados
Orkaitėje užkepti Nachos
Daugiau
Gamink su Daumantais
Takai su marinuota vištiena ir čipotlės padažu
Kiaulienos šonkauliukai glazūruoti BBQ padažu ir grill bulvytėmis
Grill Halloumi salotos su mėtomis ir uogomis
Makaronai su saulėje džiovintais pomidorais ir baklažanais
Daugiau
Greitai ir skaniai su
Šaldytų uogų, avokado ir žalumynų glotnutis - maistingas ir sotus
Kokteilis su kiviu
Jogurto kokteilis su bananais ir uogomis
Česnakinis padažas - prie bulvyčių, mėsos
Daugiau
Lidl grilio talentai
Kiaulienos sprandinė su medaus padažu
BBQ šonkauliai
Pica su kumpiais ir burata
„Dutch baby“ blyneliai
Daugiau
Veganiška
Šaldytų uogų, avokado ir žalumynų glotnutis - maistingas ir sotus
Salotų laiveliai su avinžirnių ir avokadų salotomis
Veganiškas vaflis, įkvėptas prancūziško skrebučio
Purūs cinamoniniai vafliai be kiaušinių
Daugiau
LaMaistas TV sekmadieniais 09:00 per TV3
Itališkas rikotos pyragas
Nostalgiški varškėtukai pagal Renatą
Varškės sūrio krepšeliai su jautiena ir pistacijomis
Ėrienos šonkauliai su kreminiu žirnelių padažu
Daugiau
Dalyvaukite!
Konkurse: Neriam į pavasarį!
Populiariausi receptai
Patys skaniausi žemaičių blynai
Purūs kepti varškėtukai
Šaltibarščiai
Patys skaniausi lietiniai blynai
Pati geriausia koldūnų tešla - nelimpanti ir lengvai kočiojama
Purus varškės apkepas