Žuvies kotletukai - minkšti ir purūs

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Žuvies kotletai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų žuvies filė
400 mililitrų pieno
300 gramų batono
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių (didelio)
šiek tiek prieskonių žuviai
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Piene išmirkykite batoną.
2.
Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje.
3.
Žuvies filė ir piene išmirkytą batoną sumalkite kartu. Įmaišykite arba rankomis įminkykite kiaušinį, prieskonius ir kepintą svogūną.
4.
Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuokite kotletukus. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Patiekite su mėgstamu garnyru ir padažu.
5.
Padažas: ištirpinti keptuvėje šaukštą sviesto, įdėkite susmulkintus porą ir česnakinius laiškus, pakepinkite truputelį, tada įdėkite šaukštelį su kaupu miltų ir supilkite stiklinę pieno, užvirkite. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ignė
2018-07-02 15:46
Paprasta ir labai skanu! ATSAKYTI
Vaida
2018-06-24 23:02
Labai skanei gavosi aciu uz receptuka ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital