TV
IDĖJOS
RECEPTAI
KONKURSAI
RECEPTAI PAGAL TIPĄ
Velykiniai patiekalai
Ruošiamės žiemai
Valgome sveikiau!
Apkepai
Blynai, vafliai
Desertai
Gėrimai
Gėrimai su alkoholiu
Karšti patiekalai
Uogienės
Konservuoti patiekalai
Košės, tyrės
Kremai ir padažai
Picos
Pyragai, kepiniai
Salotos, mišrainės
Garnyrai
Sriubos
Sumuštiniai
Troškiniai
Užkandžiai
Šviežiais burokėliais natūraliai dažyti margučiai
Grietinėlėje dažyti įvairiaspalviai margučiai
Atsiųsk savo receptą
Žuvies kotletukai - minkšti ir purūs
AUTORIUS:
Rasos virtuvės užrašai
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(
BALSAVO:
76
)
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(
BALSAVO:
76
)
AKCIJOS:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius:
6
800 gramų
žuvies filė
400 mililitrų
pieno
300 gramų
batono
1 vienetas
svogūnų
1 vienetas
kiaušinių (didelio)
šiek tiek
prieskonių žuviai
šiek tiek
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Piene išmirkykite batoną.
2.
Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje.
3.
Žuvies filė ir piene išmirkytą batoną sumalkite kartu. Įmaišykite arba rankomis įminkykite kiaušinį, prieskonius ir kepintą svogūną.
4.
Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuokite kotletukus. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Patiekite su mėgstamu garnyru ir padažu.
5.
Padažas: ištirpinti keptuvėje šaukštą sviesto, įdėkite susmulkintus porą ir česnakinius laiškus, pakepinkite truputelį, tada įdėkite šaukštelį su kaupu miltų ir supilkite stiklinę pieno, užvirkite. Skanaus!
Rasos virtuvės užrašai
Skaityti komentarus
Spausdinti
Dalintis šiuo receptu
Raktažodžiai:
žuvies kotletai
kotletai is zuvies
žuvies patiekalai
Žuvies kepsneliai
žuvis keptuvėje
Kepti
Karšti patiekalai
Žuvis
Žuvies šviežumu pasirūpinta
zuvies kotletai minksti
minksti kotletukai zuvies
Išbandykite!
Pati geriausia koldūnų tešla - nelimpanti ir lengvai kočiojama
Traškūs kiaulienos kepsneliai su sūrio padažu
Greitas čili troškinys
Sotus kiaulienos plovas
Komentarai (11)
comments_label_javascript_is_required
Komentuoti
Atsakyti
filė
2023-03-12 11:18
žuvies filė yra sūdyta ar be nieko ?
ATSAKYTI
Justina
2023-03-13 14:13
Čia bus tiesiog paprasta, be nieko žuvies filė :)
ATSAKYTI
Aš
2023-02-23 10:17
Batono mažiau dėti reikia, nes koks kiekis didelis batono.
ATSAKYTI
Renata
2022-07-04 18:55
Nežinau kodėl bet labai lipo prie keptuvių ..
ATSAKYTI
Laimute
2024-02-20 21:17
Į keptuvę įdekite kepimo popierių ir įpilkite aliejaus ir kepkite tada neprilipo. Ir nesprages pabandykite tikrai patiks. Sėkmės
ATSAKYTI
Vija
2022-06-22 21:46
Labai skanūs
ATSAKYTI
Raminta
2020-05-27 18:30
Atvirai pasakysiu. Neskanus visai. Batonas jauciasi. Dejai druskos ir pipirų, bet vistiek nieko gero. Nebe gaminciau daugiau.
ATSAKYTI
Riri
2020-10-27 10:29
Mažiau batono reikia dėt. Aš dėjau tik tris riekeles ir gavos skaniai
ATSAKYTI
Arūnas
2020-04-26 17:39
Be druskos nelabai
ATSAKYTI
Ignė
2018-07-02 15:46
Paprasta ir labai skanu!
ATSAKYTI
Vaida
2018-06-24 23:02
Labai skanei gavosi aciu uz receptuka
ATSAKYTI
Apelsininis morkų tortas su varškės ir maskarponės kremu - receptas žingsnis po žingsnio
42 gardžios idėjos Velykų stalui
Ką dar iš lęšių - 34 mūsų mėgstamiausi patiekalai
Velingtono kepsnys su lašiša - receptas žingsnis po žingsnio
Pusryčių blyneliai - 39 burnoje sutirpstantys receptai
Dalyvaukite!
Konkurse: Neriam į pavasarį!
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Šviežiais burokėliais natūraliai dažyti margučiai
Grietinėlėje dažyti įvairiaspalviai margučiai
Žiedinio kopūsto ir rūkytos vištienos salotos
Šventiškas vištienos ir bulvių apkepas
Traškučių užkandis su silke, avokadais ir pomidorais
Drėgnas Velykinis pyragas "Blondies"
Lašiša keptuvėje su tobulu maskarponės padažu
Marmuriniai margučiai - natūraliai dažyti
Veganiškas vaflis, įkvėptas prancūziško skrebučio
Vištiena orkaitėje, įkvėpta picos - su saliamiu ir mocarela
Trupininis varškės pyragas su kiviais
Kinrožių arbata ir ryžiais dažyti margučiai
Daugiau
Kraunama...
Velykiniai patiekalai
Saldžių bulvių kąsneliai su varškės užtepėle ir lašiša
Velykinė mielinė pynė
Keksiukai „Morkų darželis“
Sluoksniuotas duonos užkandis su lašiša
Daugiau
Valgome sveikiau!
Soti lęšių sriuba
Avižiniai blyneliai su obuoliais (be kiaušinių)
Gaivios agurkų ir tuno salotos
Daržovių sultinys iš daržovių likučių
Daugiau
Velykėja su IKEA
Greitos agurkų ir avokadų salotos
Indiškas avinžirnių troškinys
Pyragėliai su kopūstais keptuvėje
Datulių ir riešutų tinginys
Daugiau
Pavasaris lėkštėje su
Nekeptas sūrio tortas su spanguolėmis ir apelsinais
Sultingas vištienos ir cukinijų suktinukas su kreminiu įdaru
Lašiša orkaitėje su kreminio sūrio viršumi
Antrekotas su kreminiu padažu ir kumpio traškučiais
Daugiau
Gamink su Daumantais
Azijietiški krepšeliai su lašiša ir pikantišku padažu
Vištienos "bombos" su bulvytėmis orkaitėje
Sūrio vyniotinis "Viliotinis" su lašiša
Sluoksniuotos vištienos salotos
Daugiau
Pradėk savo dieną su
Veganiškas vaflis, įkvėptas prancūziško skrebučio
Purūs cinamoniniai vafliai be kiaušinių
Nekeptas veganiškas kavos pyragas su kremu
Šokoladinis chia pudingas
Daugiau
Išjudink Velykinį receptą su
Šventiškas vištienos ir bulvių apkepas
Salotų laiveliai su avinžirnių ir avokadų salotomis
Vištienos čili troškinys
Sluoksniuotos skumbrės ir avinžirnių salotos
Daugiau
Azija Jūsų virtuvėje!
Drunken Noodles (Tailandietiški ryžių makaronai)
Krevečių karis su kokoso pienu ir daržovėmis
Tailandietiškas vištienos ir daržovių karis
Cajun krevetės su ryžiais
Daugiau
Lengvų švenčių linki
Sumuštinukai su silke ir pievagrybių užtepėle
Bulvių užkandėlė su burokėliais ir silke
Bulvių užkandėlės su silke ir padažu
Gaivi krabų lazdelių ir agurkų užtepėlė
Daugiau
Veganiška
Veganiškas vaflis, įkvėptas prancūziško skrebučio
Salotų laiveliai su avinžirnių ir avokadų salotomis
Purūs cinamoniniai vafliai be kiaušinių
Nekeptas veganiškas kavos pyragas su kremu
Daugiau
LaMaistas TV sekmadieniais 09:00 per TV3
Burnoje tirpstančių sūrio kamuoliukų trio
Vaikyste kvepiantis pyragas su uogomis ir ledais
Veganiškas desertas (ne)tiramisu
Itališkas tiramisu pagal Gian Lucą
Daugiau
Dalyvaukite!
Konkurse: Neriam į pavasarį!
Populiariausi receptai
Senoviški svogūnų lukštais dažyti Velykų margučiai su žolelėmis
Marmuriniai margučiai - natūraliai dažyti
Silkė su kiaušiniais, porais ir žirneliais
Kinrožių arbata ir ryžiais dažyti margučiai
Naminis tinginys
Klasikinė čili sriuba - mano gardžiausioji