Žuvies kotletai “Neringa”

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Žuvies kotletai “Neringa”
Autorius apie receptą: Greita, paprasta, skanu. Greita, paprasta, skanu. Neringa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų žuvies filė
1 vienetas morkų
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
40 gramų avižinių miltų (arba krakmolo)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį krapų (smulkintų)
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Žuvies filė sukapoju peiliu.
2.
Morką sutarkuoju, svogūną smulkiai supjaustau.
3.
Keptuvėje su aliejumi apkepinu morką ir svogūną.
4.
Į žuvies masę sudedu keptas morkas su svogūnų, įmušu kiaušinį, suberiu avižinius miltus, suberiu druską, pipirus ir kapotus krapus ir viską sumaišau. Rankomis gnybiu gabalėlį masės ir formuoju kotletus.
5.
Kepu keptuvėje su aliejumi ant silpnos ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
6.
Patiekiu su salotomis.
AUTORIUS: Neringa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital