Žuvies kotletai

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 92)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 92)
Žuvies kotletai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g žuvies filė (ešerio, lydekos ar pan.)
150 g virtų ryžių
50 gramų baltos duonos
100 ml pieno
4-5 svogūnų laiškų
1 saujos džiūvėsėlių
Santa Maria druskos ir pipirų - pagal skonį
3-4 šaukštai augalinio aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė sumalkite. Ryžius išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės, nusausinkite.
Piene išmirkykite duoną. Maltą žuvį sumaišykite su piene išmirkyta duona, susmulkintais svogūnų laiškais, prieskoniais ir ryžiais.
Iš gautos žuvies faršo suformuokite blynelius. Pavoliokite juos džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje. Apie 15 min., apkepkite iš abiejų pusių.
AUTORIUS: Lina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ilka
2015-04-01 20:59
O ,kam tie ryžiai,sau gaminant ir deti ryžius -nesamonės.
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital