Skanūs žuvies kepsniukai su grikiais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 6
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Žuvies kepsniukai su grikiais
Žuvies kepsniukai su grikiais
Žuvies kepsniukai su grikiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų žuvies filė
150 gramų grikių
1 vienetas morkų
0.5 vieneto svogūnų
3 vienetai kiaušinių
3 šaukštai majonezo (arba grietinės)
2 šaukštai miltų
3 skiltelės česnako
pagal skonį prieskonių žuviai
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Žuvies file susipjaustyti kubeliais, pabarstyti druska, pipirais ir mėgiamais žuvies prieskoniais. Palikti 30-60 minučių pasimarinuoti.
2.
Grikius išvirti pagal instrukciją ant pakuotės (aš verdu taip grikius užpilu dvigubu kiekiu vandens, truputį pasūdau, uždengiu sandariu dangčiu ir verdu ant nedidelės ugnies 10-15 minučių nuo užvirimo).
3.
Keptuvėje ant šiek tiek aliejaus pakepinti stambiai susutarkuotą morką, smulkiai supjaustytą svgūną ir sukapotus česnakus.
4.
Apkepintas daržoves ir išvirtus grikius suberti ant  žuvies.
5.
Įmušti  kiaušinius, sudėti miltus, majonezą, berti pipirų ir viską gerai išmaišyti. Masė neturėtų būti biri, jeigu tokia atrodytų, įmuškite dar vieną kiaušinį.
6.
Kepuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus, formuoti kepsniukus ir kepti gražiai apkepant iš abiejų pusių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vida
2018-02-15 15:06
Labai patiko, aciu uz ideja ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital