Žuvies kepsneliai su daržovėmis ir sūriu orkaitėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Žuvies kepsneliai su daržovėmis ir sūriu orkaitėje
Autorius apie receptą: Labai skani ir sultinga žuvytė. Labai skani ir sultinga žuvytė. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
800 gramų baltos žuvies filė (mėgstamos)
3 vienetai morkų (nedidelių)
1 vienetas svogūnų
6 vienetai pievagrybių
pagal poreikį grietinės
pagal poreikį sūrio (tarkuoto)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį džiovintos žolelės (rozmarino, baziliko, krapų ar pan.)
šiek tiek citrinų sulčių
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Žuvį nuplauti, gerai nusausinti, pagardinti druska, pipirais ir apibarstyti žolelėmis. Apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti trumpam, kad pasimarinuotų.
2.
Morkas sutarkuoti, svogūną ir pievagrybius supjaustyti, ir apkepti keptuvėje su aliejumi. Pagardinti druska, pipirais ir palikti atvėsti.
3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, jei naudojate stiklinę formą, ištepkite aliejumi. Dėti žuvies filė, ant jos apkeptas daržoves. Ant viršaus užtepti ploną sluoksnį grietinės ir užbarstyti tarkuotą sūrį.
4.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 25-30 minučių, priklauso nuo žuvies storio. Patiektu su mėgstamu garnyru.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital