Žuvies karis su mangais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Žuvies karis su mangais
Autorius apie receptą: Nuostabios spalvos ir skonio indiškas žuvies patiekalas. Pagardintas šviežiais mangais, imbierais ir žaliosiomis citrinomis. Patiekite jį su ryžiais arba Naan duona. Nuostabios spalvos ir skonio indiškas žuvies patiekalas. Pagardintas šviežiais mangais, imbierais ir žaliosiomis citrinomis. Patiekite jį su ryžiais arba Naan duona. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų kokosų pieno (naudojome "Santa Maria" Coconut Milk Original)
400 gramų baltos žuvies filė
1 vienetas mango vaisiaus
1 vienetas svogūnų
1 vienetas žaliųjų citrinų (išspaustų sulčių)
1 vienetas žalių aitriųjų pipirų
25 gramai sviesto
1 skiltelė česnako
1 šaukštas prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria"Kario ir mangų prieskonių mišinį )
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria" )
pagal skonį kalendros (šviežios)
Patiekiant:
2 pakeliai ryžių
pagal skonį žaliųjų citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žuvį supjaustykite 3 x 3 cm gabaliukais ir pabarstykite akmens druska (malūnėlyje).
2.
Įkaitinkite sviestą keptuvėje ir pakepkite supjaustytus svogūnus, česnakus ir aitriąsias paprikas maždaug 5 minutes, kol suminkštės. Tuo pačiu metu išvirkite ryžius pagal pakuotės nurodymus.
3.
Įberkite indiško mangų kario prieskonių mišinio ir druskos pagal skonį. Kepkite 1–2 minutes. Supilkite kokosų gėrimą, įdėkite kubeliais pjaustytus mangus ir supilkite žaliųjų citrinų sultis. Užvirkite.
4.
Sudėkite žuvį ir virkite 4–5 minutes, kol žuvis išvirs.
5.
Apibarstykite patiekalą šviežiomis kalendromis ir žaliosiomis citrinomis. Patiekite su ryžiais arba Naan duona.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital