Žuvies ir daržovių apkepėlė

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Žuvies ir daržovių apkepėlė
Žuvies ir daržovių apkepėlė
Žuvies ir daržovių apkepėlė
Žuvies ir daržovių apkepėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g žuvies filė
4 šaukštai citrinos sulčių
Druskos ir pipirų
500 g brokolių
150 g mocarelos sūrio
200 g pomidorų, vyšninių
60 g sviesto (tirpinto)
3 šaukštai džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė įtriname druska ir pipirais, apšlakstome citrinos sultimis.
Brokolius verdame verdančiame vandenyje apie 5 min. Po to nusausiname ir išskaidome smulkesniais žiedynais.
Pomidorus perpjauname pusiau, sūrį - kubeliais.
Pomidorus, brokolius, sūrį sumaišome su džiūvėsiais.
Į kepimo formą sudedame žuvies filė ir apdedame daržovių mase.
Kepame 180-200° C laipsnių orkaitėje apie 25-30 minučių.
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital