Žuvies drebučiai su morkomis

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Žuvies drebučiai su morkomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 jūros lydekos
1 morka
300 g žuvies sultinio
20 g želatinos
žalumynai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį nuvalome ir išverdame pasūdytame vandenyje ant mažos ugnies. Morką irgi išverdame (galima virti kartu su žuvimi). Želatiną užpilame šaltu virintu vandeniu, išbrinkiname ir ištirpinę supilame į žuvies sultinį. Išvirusią žuvį atskiriame nuo kaulų ir nulupame jai odą. Tuomet žuvį ir morką supjaustome lazdelėmis. Į formeles įpilame truputį sultinio su želatina, užšaldome, dedame krapų šakelę, susmulkintą žuvį, morką ir vėl užpilame sultiniu. Kai drebučiai sustingsta, išimame iš formelių, sudedame į lėkštę ir papuošiame žalumynais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital