Žuvies apkepas su jūros kopūstais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Žuvies apkepas su jūros kopūstais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
žuvies filė
žalių bulvių
cukinija
jūros kopūstų
fermentinio sūrio
pomidorų padažo
majonezas
česnakas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Skardą ištepame riebalais. Pirmą sluoksnį išklojame bulvių bei cukinijų griežinėliais.
Antras sluoksnis - žuvies gabaliukų. Žuvį pabarstome žuvies prieskoniais, pipirais, druska. Trečias sluoksnis - jūros kopūstų. Juos tiesiog išbarstome ant žuvies. Į majonezą supilame pomidorų padažo, išspaudžiame česnako ir išmaišome. Šiuo padažu apipilame jūros kopūstus. Kepame 1val. 200C orkaitėje, kol iškeps bulvės. Prieš baigiant kepti pabarstome tarkuotu sūriu. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital