Žuvies apkepas su sūriu ir pievagrybiais

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Žuvies apkepas su sūriu ir pievagrybiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
800 gramų lydekos filė (arba menkės)
300 gramų pievagrybių
200 gramų fermentinio sūrio
1 stiklinė pieno
1 vienetas kiaušinių
1 pundelis petražolių
pagal skonį prieskonių žuviai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Lydekos filė supjaustyti gabaliukais, pabarstyti prieskoniais žuviai (jeigu prieskoniai be druskos, galite truputį pasūdyti). Gabalėlius dėti į karsčiui atsparų indą, pateptą šlakeliu aliejaus.
2.
Ant žuvies išdėti riekelėmis supjaustytus pievagrybius. Pabarstyti smulkintomis petražolėmis ir užberti tarkuotą sūrį.
3.
Kiaušinį suplakti su pienu ir užpilti ant žuvies.
4.
Kepimo indą uždengti dangčiu (arba folija) ir pašauti į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę.
5.
Kepti apie pusvalandį, o tada nuimti dangtį ir kepti dar 10-15 min., kad šiek tiek apkeptų sūris.
AUTORIUS: Gražina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
2015-12-06 12:26
Zuvis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital