Žuvienė su pomidorais

AUTORIUS:
Rasa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Žuvienė su pomidorais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 lašišų ir upėtakių galvos
4 bulvės
2 morkos
2 svogūnai
3 skiltelės česnako
2 pomidorai
1 v. š. paprikos miltelių
1 sauja svogūnų laiškų
džiovinti krapai
3 lauro lapai
kvapieji pipirai
juodieji pipirai
druska
aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sudėti į puodą žuvų galvas, užpilti šaltu vandeniu, pridėti lauro lapų ir pipirų, sudėti vieną kubeliais supjaustytą morką, vieną susmulkintą svogūną, užkaisti ir uždengus patroškinti apie 30 min. ant vidutinės ugnies. Tuo tarpu susmulkinti likusį svogūną, išspausti česnaką, kubeliais supjaustyti likusią morką. Keptuvėje įkaitinti porą šaukštų augalinio aliejaus, sudėti česnaką bei svogūną ir pakepinti, kol svogūnai įgaus auksinį atspalvį. Tada į tą pačią keptuvę sudėti supjaustytą morką ir patroškinti, kol suminkštės. Sudėti kubeliais supjaustytus pomidorus ir dar patroškinti apie 5 min. Apvirus žuvies galvoms, išgriebti jas iš puodo ir sudėti į puodą nukaulintą mėsą, keptuvėke patroškintas daržoves, kubeliais supjaustytas nuskustas bulves, visus likusius ingredientus (išskyrus svogūnų laiškus) ir virti dar apie 30 min. Patiekti karštą su susmulkintais svogūnų laiškais. Skanaus!
AUTORIUS: Rasa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital