Žuvienė su citrina

AUTORIUS:
Sidona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Žuvienė su citrina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg smulkios žuvies (pūgžlių, ešerių)
3 laurų lapai
3 svogūnai
kvapniųjų ir karčiųjų pipirų žirnelių
1 gvazdikėlis
druskos
150 g grietinės
50 g sviesto
3 šaukštai miltų
1 citrina
Petražolių lapeliai
Krapai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant puodo dugno sudedame laurų lapus, nuluptus stambiais griežinėliais supjaustytus svogūnus, pipirus, gvazdikėlį. Po to sudedame neskustas išdarinėtas smulkias žuveles, pasūdome, užpilame karštu vandeniu ir verdame 1 val. ant silpnos ugnies. Putas nugraibome. Išvirusias žuvis atsargiai išimame, sultinį perkošiame, paskaniname svieste pakepintais miltais, grietine. Tiekdami į stalą, į lėkštę su sriuba įdedame petražolių lapelių, krapų, citrinos ir žuvį. Tiekiame su pakepinta balta duona.
AUTORIUS: Sidona
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Serzas
2011-09-09 12:48
nesamone. Kaip paskui valgyti neskustas su tokiais smulkiais zvynais??? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital