Žuvienė pagal Gian Luca

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Žuvienė pagal Gian Luca
Žuvienė pagal Gian Luca
Žuvienė pagal Gian Luca
Autorius apie receptą: Labai paprastai paruošiama sriuba, kurią pamėgs visa šeima! Pavyksta labai aromatinga, skani, gardi, soti ir maistinga, o ir greitai dingstanti nuo stalo. Labai paprastai paruošiama sriuba, kurią pamėgs visa šeima! Pavyksta labai aromatinga, skani, gardi, soti ir maistinga, o ir greitai dingstanti nuo stalo. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras   daržovių sultinio
5 vienetai   bulvių  (jaunų)
3 vienetai   morkų
300 gramų   lašišos filė
300 gramų   starkio  (filė)
300 gramų   menkių  (filė)
pagal skonį   petražolių  (šviežių)
pagal skonį   mairūno  (šviežio)
pagal poreikį   alyvuogių aliejaus
pagal skonį   druskos
pagal skonį   maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Jaunas bulvytes supjaustome vidutinio dydžio kubeliais.
2.
Į įkaitintą kazaną pilame alyvuogių aliejaus ir apkepame bulvytes.
3.
Supjaustome morkas, beriame į kazaną. Iš lėto pilame daržovių sultinį ir leidžiame viskam troškintis.
4.
Kubeliais supjaustome menkę ir beriame šalia daržovių. Vėliau susmulkiname lašišą ir leidžiame pavirti geras 5 minutes.
5.
Sriubą gardiname šviežiu mairūnu ir smulkintomis petražolėmis. Nepagailime druskos ir pipirų. Papuošiame šakele krapų.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital