Žirnių sriuba su perlinėmis kruopomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Žirnių sriuba su perlinėmis kruopomis
Žirnių sriuba su perlinėmis kruopomis
Žirnių sriuba su perlinėmis kruopomis
Autorius apie receptą: Paprasta, kvapni ir nostalgiška žirnių sriuba su perlinėmis kruopomis. Man šiek tiek primena vaikystę ir pietus pas mamą. Paprasta, kvapni ir nostalgiška žirnių sriuba su perlinėmis kruopomis. Man šiek tiek primena vaikystę ir pietus pas mamą. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
0.5 stiklinės džiovintų žirnių
2 šaukštai perlinių kruopų
1 skiltelė česnako
1 pundelis krapų (smulkintų)
2 vienetai lauro lapų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
1 šaukštas alyvuogių aliejaus (kepimui)
2 litrai vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Perlines kruopas ir žirnius užpilame vandeniu ir paliekame brinkti per naktį. Taip sutaupomas laikas ir kruopos išverda daug greičiau.
2.
Bulves nuskutame supjaustome kubeliais ir sudedame į puodą su žirniais ir kruopomis. Užpilame vandeniu ir užkaičiame virti.
3.
Morką nuskutame ir sutarkuojame burokine tarka. Svogūną ir česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome.
4.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame smulkintas daržoves ir kepiname, kol jos šiek tiek suminkštės.
5.
Keptuvės turinį verčiame į puodą su bulvėmis, žirniais ir kruopomis. Beriame druskos, lauro lapus, pipirus. Verdame apie 30 min. Išvirusią sriubą gardiname smulkintais krapais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital