Žirnių sriuba

AUTORIUS:
Elžbieta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Žirnių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 litrai sultinio (daržovių)
1 stiklinė žirnių
1 sauja konservuotų žirnelių (šaldyti)
1 vienetas svogūnų
100 gramų kiaulienos ((šoninė), šalto rūkymo)
šiek tiek krapų ((šaldyti))
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų ( grūdeliais (juodieji ir kvapnieji))
šiek tiek lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žirnius geriausia užpilti vandeniu ir per naktį palikti išbrinkti.
2.
Tada juos užpilti daržovių sultiniu, įmesti lauro lapą, juodų ir kvapių pipirų (vėliau juos išgriebti).
3.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies apkepinti supjaustytą šoninę.
4.
Kartu įmesti kepti smulkiai supjaustytą svogūną. Kai šis suminkštėja, keptuvės turinį dedame į sriubą ir toliau verdame kol žirniai suminkštėja.
5.
Pabaigoje įdėti šaldytus žalius žirnelius, kad tik sušiltų, jų ilgai virti nereikia. Paskaninti krapais. Skanaus!
AUTORIUS: Elžbieta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital