Žirnių miltų sausainiai

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Žirnių miltų sausainiai
Skanu
Žirnių miltų sausainiai
Žirnių miltų sausainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
150 gramų miltų (žirnių)
1 vienetas kiaušinių
100 gramų sviesto (Kambario temperatūros)
7 šaukštai cukraus (FARINAS)
70 gramų saulėgrąžų (Kepintos)
50 gramų moliūgų sėklų (kepintos)
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
ietoj cukraus “Farinas” galima naudoti rudąjį cukrų arba perpus maišyti su baltuoju cukrumi. Sviestą išsukti su cukrumi ir trupučiu druskos. Įmušti kiaušinį, įberti didžiąją dalį saulėgrąžų ( likusias bersite ant viršaus ) ir moliūgo sėklų. Kepimo miltelius sumaišyti su žirnių miltais ir įmaišyti į sviesto masę. Gerai viską išmaišyti.
2.
Tešlą imti dviem šaukštais nedideliais kauburėliais, prieš tai šaukštus suvilgius vandeniu. Šiek tiek paspausti kauburėlius bei apibarstyti likusiomis saulėgrąžomis. Kepti 185°C temp. orkaitėje apie 10 min.

Skanaus
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital