Žirnių miltų blyneliai

AUTORIUS:
Vilma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Žirnių miltų blyneliai
Autorius apie receptą: Skanūs, originalūs ir sveikesnė alternatyva bet kokiam pusryčių stalui. Šie žirnių miltų blyneliai ypač gardūs su rūkyta lašiša. Skanūs, originalūs ir sveikesnė alternatyva bet kokiam pusryčių stalui. Šie žirnių miltų blyneliai ypač gardūs su rūkyta lašiša. Vilma
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 mililitrų pieno
150 gramų žirnių miltų
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sviesto (tirpinto)
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius išsukti su druska ir pipirais. Supilti pieną ir išlydytą sviestą. Nuolat plakant, po truputį suberti žirnių miltus. Tešla turi būti kiek tirštesnė nei paprastiems blynams.
2.
Kepti nedidelius blynelius keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
AUTORIUS: Vilma
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Dalia
2024-02-13 13:58
pritariu Ritai, ne patys skaniausi, sausoki. Į tešlą įdėjus grietinės - skonis pagerėjo :) ATSAKYTI
Rita
2021-05-16 16:57
Blynai pavyko, bet tikrai tai ne patys skaniausi. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital