Žirnių košė

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Žirnių košė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g džiovintų žirnių
50 g kiaulienos lašinių ar grietinės
1 v. š. kvietinių miltų
Druska, pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gerai išmirkytus žirnius suberti į puodą, užpilti vandens, kad apsemtų, ir virti ant lengvos ugnies, kol žirniai suminkštės. Po to maišant suberti miltus, pavirinti, įberti druskos.
Išvirtą košę sukrėsti į dubenį, užpilti smulkiai supjaustytais paspirgintais lašinukais arba grietine.
Prie žirnių košės paduodama pasukų, rūgusio ar šviežio pieno, saldžios, grietinėlės. Žirnių košė seniau buvo valgoma pusryčiams.
AUTORIUS: Karolina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
deivis
2016-01-11 17:47
Nafik bandziau virtis niekas nesigava nemoku dega atroda je nervai net pajeme :D ATSAKYTI
XY
2015-07-06 19:17
Aš sudedu žirnius, bulves, morkos labai tinka, butinai česnako ir kuo daugiau svogūnų - dalį galit pakepint ir su spirgais ant viršaus užpilt, o dalį žalių į verdamą košę sudėt. Dar dedu cukinijų-man labai skaniai gaunas. Galima ir moliūgą, bet skonis kitoks, jį ir virt ilgiau reik... Zodžiu, kiš miš gaunas, bet skaniai. Ir nededu miltų nei pan., tik verdu, kol beveik svilt ima ir labai taškosi :D dar kario+bulvių prieskonių ir viską su spirgais, grietine ir juoda duona arba ciabata valgau :D ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital