Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
12 vienetų | žirnių kepsneliai (naudojome „Naturli“ ) | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
Garnyrui: | ||
300 gramų | briuselio kopūstų | |
150 gramų | pievagrybių | |
2.5 vieneto | cukinijų (mažų) | |
2.5 vieneto | rausvųjų svogūnų | |
62 gramai | alyvuogių aliejaus | |
3 skiltelės | česnako | |
1 vienetas | citrinos sulčių | |
1 šaukštelis | prieskoninių žolelių (džiovintų) | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | grūstų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
1 sauja | kalendros (lapelių) | |
0.5 vieneto | avokadų (sunokusių) | |
0.5 vieneto | citrinos sulčių (žaliosios) | |
1 skiltelė | česnako | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | grūstų juodųjų pipirų | |
Patiekiant: | ||
pagal poreikį | kruopos (pvz., bulguro ar bolivinės balandos, nebūtina) | |
pagal poreikį | kalendros (lapelių, nebūtina) | |
pagal poreikį | žaliųjų citrinų (skiltelių, nebūtina) |