ZIGMO lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais

AUTORIUS:
ZIGMAS,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ZIGMO lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų ZIGMO šaltai rūkytos lašišos filė
4 riekės duonos ( „Macai“ )
100 gramų wakame salotos
8 vienetai vyšninių pomidorų
200 gramų agurkų
50 gramų alyvuogių aliejaus
Špinatų majonezui:
50 gramų špinatų (šviežūs)
2 vienetai kiaušinių trynių
100 gramų saulėgrąžų aliejaus
10 gramų vyno acto (balto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Majonezo gamyba: išsukami kiaušinių tryniai , po truputį pilant saulėgrąžų aliejų. Pabaigoje, padažui sutirštėjus, pilamas actas, dedama druska ir trinti špinatai.
2.
Ant duonelės sudedami juostelėmis pjaustyti agurkai, dalis plėšytų salotų lapų. Ant jų uždedame juostelėmis supjaustytą lašišos filė, skiltelėmis pjaustytus vynuoginius pomidoriukus, į tarpus pilamas majonezas. Sudedamos salotos „Wakame“. Likusios garbanotosios salotos sumaišomos su pomidoriukais, aliejumi ir druska. Jos patiekiamos šalia sumuštinio.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital