ZIGMO silkių filė meksikietiškame padaže su orkaitėje keptomis saldžiosiomis bulvėmis

AUTORIUS:
ZIGMAS,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ZIGMO silkių filė meksikietiškame padaže su orkaitėje keptomis saldžiosiomis bulvėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai saldžiųjų bulvių
300 gramų ZIGMO BOCMANO silkių filė MEKSIKIETIŠKAME padaže
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai sviesto (tirpinto)
4 lapai džiovintų šalavijų
pagal skonį druskos
pagal skonį grūstų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves nuskuskite, nuplaukite ir padarykite įpjovas. Jos turi būti maždaug 3 mm storio ir kuo lygesnės.
2.
Metaliniame dubenėlyje sumaišykite sviestą su alyvuogių aliejumi ir trupučio druskos, šiek tiek pakaitinkite ir palikite šiltai.
3.
Supjaustytas bulves sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, gerai pašlakstykite sviesto ir alyvuogių aliejaus mišiniu. Kepkite 200 °C orkaitėje apie 15 min. Tada išimkite bulves iš orkaitės ir aptepkite šiuo mišiniu dar kartą. Griežinėlius peiliu atsargiai praskleiskite, kad mišinio patektų ir į tarpelius. Tada dėkite skardą atgal į orkaitę ir kepkite dar apie 20 min.
4.
Dar keletą kartų patepkite bulves likusiu aliejaus, sviesto mišiniu, į tarpelius įdėkite džiovintų šalavijų ir kepkite dar apie 20 min. – iki bulvės gražiai apskrus. Iškepusių bulvių išorė bus traški, o vidus – minkštas. Pagardinkite jas pipirais. Ragaukite su ZIGMO BOCMANO silkių filė meksikietiškame padaže.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital