Žiedinių kopūstų sriuba su pelėsiniu sūriu

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Žiedinių kopūstų sriuba su pelėsiniu sūriu
Autorius apie receptą: Šį sriuba labai soti, šiek tiek pikantiška, tačiau atpažįstamo skonio. Šį sriuba labai soti, šiek tiek pikantiška, tačiau atpažįstamo skonio. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas žiedinių kopūstų
500 mililitrų daržovių sultinio
2 vienetai svogūnų
130 gramų pelėsinio sūrio
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas sviesto
1 skiltelė česnako (smulkintos)
2 šaukšteliai maltos ciberžolės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
šiek tiek sėklų (keptų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žiedinį kopūstą susmulkinkite mažais žiedynais, paskleiskite ant kepimo skardos, apšlakstykite šaukštu alyvuogių aliejaus, pabarstykite druska ir pipirais.
2.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 min.
3.
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais.
4.
Puode ištirpinkite sviestą ir jame kepkite svogūnus, kol suminkštės. Sudėkite keptus žiedinius kopūstus ir smulkintą česnaką. Supilkite sultinį. Virkite 15 minučių.
5.
Sugrūskite elektriniu trintuvu iki norimo tirštumo, įdėkite pelėsinio sūrio, įberkite ciberžolės. Pagardinkite keptomis sėklomis.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital