Žiedinių kopūstų omletas

AUTORIUS:
Tatjana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Žiedinių kopūstų omletas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g žiedinių kopūstų
3 kiaušiniai
70 g fermentinio sūrio
200 ml pieno
Druskos ir pipirų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sudėti žiedinius kopūstus į verdantį ir pasūdytą vandenį ir pavirti 5-8 minutes.
Išplakti kiaušinius, įmaišyti sutarkuotą sūrį, pieną, druską ir pipirus.
Į keptuvę įpilti kelis šaukštus aliejaus. Sudėti žiedinius kopūstus ir užpilti kiaušinių plakiniu.
Kepti apie 5-8 minutes.
Skanaus. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Tatjana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital