Žiedinių kopūstų kotletai orkaitėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kalafiorų kotletai orkaitėje
Autorius apie receptą: Visi žino bulvių kroketus, o aš siūlau jums pasigaminti iš žiedinio kopūsto. Tikrai labai skanus, mums patiko! Visi žino bulvių kroketus, o aš siūlau jums pasigaminti iš žiedinio kopūsto. Tikrai labai skanus, mums patiko! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
470 gramų žiedinių kopūstų (1/2 nedidelio kalafioro)
1 vienetas kiaušinių (didesnio)
60 gramų sūrio (smulkiai tarkuoto)
50 gramų kuskuso
0.5 vieneto svogūnų
1 šaukštas maltų džiūvėsėlių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek krapų (smulkintų)
šiek tiek petražolių (smulkintų)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žiedinį kopūstą nuplauti, suskirstyti žiedynais ir trumpai išvirti pasūdytame vandenyje. Vandenį nupilti, žiedinį kopūstą sutrinti ir palikti atvėsti.
2.
Į atvėsusią masę įmušti kiaušinį, suberti kuskusą, džiūvėsėlius, prieskonius ir palikti pastovėti apie 15 minučių. Galiausiai įmaišyti smulkintus žalumynus, smulkiai supjaustytą svogūną ir tarkuotą sūrį.
3.
Iš paruoštos masės delnais formuoti 10 kroketų. Sudėti kroketus į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, kiekvieną šiek tiek ištepti aliejumi ir kepti 190-200 C laipsnių orkaitėje, kol gražiai apkeps.
4.
Patiekti su norimu padažu arba vietoj garnyro prie žuvies ar mėsos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital