Žiedinio kopūsto "tortilijos"

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Žiedinio kopūsto "tortilijos"
Autorius apie receptą: Labai skanu, sotu! Įdarą rinkitės pagal skonį, o aš parašysiu, su kuo ruošiau. Labai skanu, sotu! Įdarą rinkitės pagal skonį, o aš parašysiu, su kuo ruošiau. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 vieneto žiedinių kopūstų
240 gramų čederio sūrio (tarkuoto)
1 vienetas kiaušinių (didelio)
1 šaukštas kvietinių miltų (kupino)
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Žiedinius kopūstus išskirstyti žiedynais ir išvirti pasūdytame vandenyje. Po to gerai nuvarvinti, sudėti į trintuvą, susmulkinti.
2.
Į dubenį sudėti žiedinių kopūstų masę, įmušti kiaušinį, įspausti česnaką, suberti prieskonius, miltus, sūrį ir gerai išmaišyti.
3.
Kepimo skardą ištiesti kepimo popieriumi. Dėti po gerus 3 - 4 šaukštus paruoštos masės ir šaukštu formuoti maždaug 16 - 17 cm skersmens blynelį.
4.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 13 - 15 min., kol gražiai apskrus. Tada atsargiai apversti ir dar pakepti apie 5 min. Arba kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje su ventiliatoriumi apie 18 - 20 min. ir tada nereikės apversti.
5.
Įdarą galite rinktis kokį norite, aš ruošiau tokį: vištienos krūtinėlę supjaustyti šiaudeliais, pagardinti druska, pipirais, Provanso žolelėmis, apkepti keptuvėje. Pomidorus su agurkais supjaustyti griežinėliais. Supjaustyti salotų lapus.
6.
Padažui tinka į jogurtą įspausti česnaką, pagardinti citrinos sultimis, prieskoniais, smulkintais krapais.
7.
Formuojant "tortilijas" sutepti padažu, ant vienos pusės dėti sluoksniais agurkus, apkeptą vištieną, salotų lapus, pomidorus, jeigu norite, pagardinkite prieskoniais arba dar uždekite padažo.
Patarimai:
Patogiausia jas valgyti peiliu ir šakute, nes jos yra minkštos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital