Žiedinio kopūsto ryžiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Žiedinio kopūsto ryžiai
Žiedinio kopūsto ryžiai
Žiedinio kopūsto ryžiai
Žiedinio kopūsto ryžiai
Autorius apie receptą: Kad ir kaip hipsteriškai skambėtų, žiedinio kopūsto ryžiai iš tikrųjų yra labai skanūs. Galite juos valgyti šviežius arba termiškai apdorotus, priklausomai nuo Jūsų Kad ir kaip hipsteriškai skambėtų, žiedinio kopūsto ryžiai iš tikrųjų yra labai skanūs. Galite juos valgyti šviežius arba termiškai apdorotus, priklausomai nuo Jūsų gaminamo patiekalo, o tai reiškia, kad kopūstryžiai yra ganėtinai universalūs. Man žiedinio kopūsto ryžiai skaniausi kepti orkaitėje, nes tuomet jie lieka purūs ir nesulimpa. Veganinė fiesta kiekvienam. (...daugiau) kitchenJulie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas žiedinių kopūstų
1 vienetas kininių kopūstų (perpjauti pusiau)
4 galvos portabello grybų
0.5 vieneto svogūnų
30 gramų pistacijų (lukštentos, kepintos)
1 sauja raugerškio
2 šaukštai aliejaus
1/4 šaukštelio malto kumino
1/4 šaukštelio druskos
šiek tiek sojos padažo
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
2.
Žiedinį kopūstą nuplaukite po šaltu vandeniu. Nupjaukite kopūsto žiedynus ir sudėkite į smulkintuvą. Smulkinkite iki nedidelių gabalėlių. Kopūstryžius suberkite ant dviejų kepimo popieriumi išklotų skardų ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 15 minučių, tuomet, išėmę iš orkaitės, užpilkite po 1/2 valgomo šaukšto aliejaus į kiekvieną skardą, išmaišykite ir šaukite atgal į orkaitę. Kepkite dar 15 minučių, kas 5 minutes pamaišydami, kad kopūstas nesudegtų.
3.
Kol žiedinio kopūsto ryžiai kepa, keptuvėje pakepinkite svogūną su 1/2 šaukšto aliejaus, kol susikaramelizuos. Atidėkite į šalį.
4.
Įkaitinkite griliaus keptuvę ir patepkite plonu sluoksniu aliejaus. Grilinkite portobelo grybų kepurėles po kelias minutes iš abiejų pusių, kol apkeps. Tą patį padarykite ir su kininių kopūstu. Apibarstykite maltais juodaisiais pipirais ir apšlakstykite sojos padažu (azijietišku, o ne tuo lietuvišku tamsiu birzgalu). Man patinka sojos padažą sumaišyti su truputėliu medaus arba agavos sirupo lengvam saldumui.
5.
Iš orkaitės ištraukite kopūstryžius. Sumaišykite su druska, maltu kuminu, raugerškio uogomis, smulkintais pistacijų riešutais, svogūnu bei čili pipirais. Patiekite su grilintomis portobelo grybų kepurėlėmie ir kininiu kopūstu, ir/arba su Jūsų pasirinktina paukštiena arba žuvimi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital