Žiedinio kopūsto blyneliai

AUTORIUS:
Dalia Nikitenko-Latožienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Žiedinių kopūstų kalafiorų blyneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto žiedinių kopūstų
80 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai kvietinių miltų
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį krapų (arba petražolių, smulkintų)
pagal poreikį aliejaus (arba sviesto, kepimui)
Padažui:
pagal poreikį jogurto, natūralaus
pagal skonį česnako (tarkuoto)
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kopūstą apvirti pasūdytame vandenyje 5 - 8 min. (tik nepervirti). Apvirus, aplieti šaltu vandeniu, išskirstyti žiedynus ir smulkiai supjaustyti.
2.
Kiaušinį išplakti, suberti tarkuotą sūrį, miltus, druską, pipirus, įtarkuoti česnako, smulkintų krapų ar petražolių ir išmaišyti.
3.
Masė būna tirštoka, tai aš formuoju blynelius šlapiomis rankomis.
4.
Suformuotus blynelius kepti keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol blyneliai gražiai apskrus.
5.
Padažui sumaišykite jogurtą, česnaką, krapus, druską, pipirus.
6.
Patiekite su padažu arba grietine.
AUTORIUS: Dalia Nikitenko-Latožienė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital