Žiediniai kopūstai su fermentiniu sūriu ir riešutų padažu

AUTORIUS:
Aistė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Žiediniai kopūstai su fermentiniu sūriu ir riešutų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 žiedinis kopūstas
100 g fermentinio sūrio
truputis salotų lapų
petražolės
200 g majonezo
50 g graikinių riešutų
2 šaukštai baltojo vyno
pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinį kopūstą padaliname į nedideles kekeles ir 10 minučių palaikome pasūdytame vandenyje. Po to 10 min. verdame kitame (irgi pasūdytame) vandenyje.
Padažui susmulkiname graikinius riešutus bei petražoles ir suberiame juos į majonezą. Supilame vyną, pabarstome druska bei pipirais ir gerai išmaišome.
Žiedinius kopūstus patiekiame salotų lapais išklotoje lėkštėje, apibarstytus fermentinio sūrio gabaliukais ir užpiltus padažu.
Šį patiekalą galime valgyti ir šiltą. Tuomet prieš patiekdami jį pašildome mikrobangų krosnelėje.
Tokiu atveju į lėkštę nereikia dėti salotų.
AUTORIUS: Aistė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital