Žemės riešutų sviesto sausainiai be gliuteno

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Sausainiai be miltų
Sausainiai be miltų
Sausainiai be miltų
Sausainiai be miltų
Autorius apie receptą: Jei užklupo netikėti svečiai arba atsirado begalinis noras kažko saldaus, šie sausainiai bus puikus išsigelbėjimas. Aišku, teks luktelti, kol jie iškeps, bet, žinokit, Jei užklupo netikėti svečiai arba atsirado begalinis noras kažko saldaus, šie sausainiai bus puikus išsigelbėjimas. Aišku, teks luktelti, kol jie iškeps, bet, žinokit, verta. O kaip namai pakvips... Mmmm, tikras skanumynas. Beje, puiki proga gaminti šiuos sausainius kartu su vaikais, nes lengvai pagaminama, o vaikams puiki proga pasimokyti kepti sausainius Mamyčių dienai! (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
350 gramų žemės riešutų sviesto
1 vienetas kiaušinių
1 sauja sūdytų žemės riešutų
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Žemės riešutų sviestą išsukite su cukrumi, kepimo milteliais ir kiaušiniu. Labai gerai išmaišykite.
2.
Pusę žemės riešutų susmulkinkite ir suberkite į tešlą. Išmaišykite. Tešlą 10 min. dėkite į šaldymo kamerą.
3.
Suformuokite plokščius sausainius, sudėkite į skardą ištiestą kepimo popieriumi, įspauskite likusius žemės riešutus ir kepkite iki 180 C. temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. Atvėsinkite.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Jurgita
2021-01-25 19:07
Gavosi visiškai nepanašūs i foto esancius,tešla išejo biri ,sunkiai sekesi formuoti ,net nespaudziau i vidu riesutu ,nes iskart suirdavo ..Laukiu kol atves ...tikiuos neuors imant ,nes visi sutrukineje .Viska dariau pagal rcpt,,,nesuprantu ar riesutu kremas ne toks ar kas negerai. ATSAKYTI
Diaba
2022-01-19 12:17
Riešutų kremai būna labai skirtingo sumalimo - vieni visiškai glotnūs, net skystoki, o kiti - rupesni, tad tikrai galėjo nutikti, kaip rašote. Jei tešla per biri, įdėkite dar truputį kiaušinio - papildomą kiaušinį lengvai paplakite dubenėlyje ir pamažu pilkite į tešlą iki bus geros konsitencijos. Arba vietoje kiaušinio galite įpilti šiek tiek vandens ar augalinio pieno. ATSAKYTI
Asta Šerpetauskaitė
2020-12-08 12:58
Labai puikus receptas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital