Žemaitiškas kastinys

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Žemaitiškas kastinys
Žemaitiškas kastinys
Žemaitiškas kastinys
Žemaitiškas kastinys
Žemaitiškas kastinys
Žemaitiškas kastinys
Žemaitiškas kastinys
Autorius apie receptą: Naminis, nesunkiai paruošiamas ir toks skanus, kad pirkti iš parduotuvės daugiau nebesinorės! Tikras gardumynas, kurį be galo skanu valgyti su virtomis bulvėmis. Naminis, nesunkiai paruošiamas ir toks skanus, kad pirkti iš parduotuvės daugiau nebesinorės! Tikras gardumynas, kurį be galo skanu valgyti su virtomis bulvėmis. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 mililitrų kefyro
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
4 skiltelės česnako
pagal poreikį kmynų (nuplikytų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kambario temperatūros sviestą supjaustome kubeliais ir dedame į molinį indą. Puode įkaitiname vandenį, o kitame dubenyje pasiruošiame šalto vandens. Molinį indą statome virš garų vonelės ir pradedame sukti. Iš lėto pilame kefyrą, įberiame nuplikytų kmynų ir toliau sukame.
2.
Jeigu pastebite, kad masėje ima matytis grūdeliai, dubenį trumpam dėkite virš garų vonelės ir maišydami pakaitinkite iki masė taps blizgi ir glotni, tarsi susijungs. Įpilame kefyro ir sukame iki norimos konsistencijos. Patiekiame su žemaitiška spirgyne ir virtomis bulvėmis.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital