Žemaitiška kefyro sriuba su silke „šmakalas“

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Žemaitiška kefyro sriuba su silke „šmakalas“
Žemaitiška kefyro sriuba su silke „šmakalas“
Žemaitiška kefyro sriuba su silke „šmakalas“
Žemaitiška kefyro sriuba su silke „šmakalas“
Autorius apie receptą: Vasariškai gaivi ir puiki. Tobulo skonio ir išvaizdos. Lietuvos nacionalinis patiekalas. Vasariškai gaivi ir puiki. Tobulo skonio ir išvaizdos. Lietuvos nacionalinis patiekalas. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 litrai kefyro
2 vienetai sūdyta silkė
1 vienetas svogūnų
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
2 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Silkę apkepame sausoje keptuvėje arba ant grilio. Silkė nulupame, nukauliname ir susmulkiname.
2.
Svogūną ir žalumynus smulkiai supjaustome.
3.
Į puodą supilame kefyrą ir sudedame silkę, svogūną, žalumynus. Pagardiname pipirais.
4.
Sriuba turi pastovėti bent pusvalandį ir subręsti. Valgome su virtomis su lupena bulvėmis.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital