Žemaičių blynai su kepenimis

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Žemaičių blynai su kepenimis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg bulvių
300 g virtų kiaulės kepenų
50 g virtų šviežių lašinių
200 g miltų
šaukštas krakmolo
1 svogūnas
šaukštelis druskos
lauro lapeliai
juodieji pipirai
rozmarinai
aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtas bulves sutrinti, sumaišyti su druska (jei bulvės nesūdytos), miltais, krakmolu. Virtas kepenis ir lašinius sumalti, sudėti pakepintą svogūną, po žiupsnelį lapelių, pipiro, rozmarinų, jei reikia ir druskos. Formuoti po 2 paplotėlius, į vidų įdėti po šaukštą įdaro, apminkyti ir kepti aliejuje.
AUTORIUS: Regina R.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Laura
2015-09-15 15:31
Mūsų skaniausias receptas, nemaniau, kad dar kažkam patinka :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital