Žemaičių blynai su grybų padažu

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Žemaičių blynai su grybų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg bulvių
1 stiklinė miltų
1 kiaušinis
500 g maltos kiaulienos
2 šaukštai grietinės
truputis sviesto
druskos,pipirų ,baziliko
200 g grybų
1 svogūnas
3 šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Maltą kiaulieną sumaišyti su prieskoniais ir iškepti keptuvėje. Bulves išvirti, sumalti mėsmale, įmušti kiaušinį ir viską sumaišyti su miltais. Suformuoti pailgus blynus ir į vidų įdėti mėsos įdarą. Padaryti padažą: supjaustyti grybukus ir svogūnus juos pakepinti svieste ir įdėti grietinės. Skanaus!
AUTORIUS: Neringa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ruta
2016-01-10 23:41
geras receptas ATSAKYTI
raika
2011-08-18 21:23
Siek tiek netikslus receptas. Bent jau mums nepavyko gerai iskepti tu blyniuku. Paskaicius kitus receptus isaiskejo, kad reikia bulvem duot atausti ir dar butu gerai ideti krakmolo, o kiausinai nebutini, nes degt pradeda. Jei ka nepykit, bet musu nuomone taip geriausiai butu... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital