Žemaičių blynai orkaitėje su raugintų kopūstų įdaru

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Žemaičių blynai su kopūstais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs orkaitėje kepti Žemaičių blynai su kitokiu - kopūstų įdaru! Labai skanu su grietine ar spirgučiais. Labai skanūs orkaitėje kepti Žemaičių blynai su kitokiu - kopūstų įdaru! Labai skanu su grietine ar spirgučiais. Karina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
15 vienetų bulvių (vidutinio dydžio, virtų su lupenomis)
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai miltų
3 šaukštai krakmolo
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
300 gramų raugintų kopūstų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 šlakelis aliejaus
2 šaukštai pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves nulupti ir sumalti ar sutrinti. Berti miltus, krakmolą, druską, įmušti kiaušinius ir išminkyti tešlą.
2.
Raugintus kopūstus gerai nuvarvinti. Keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepinti smulkintą svogūną, tarkuotą morką, tuomet sudėti kopūstus ir pomidorų padažą, patroškinti apie pusvalandį. Gerai nuvarvinti ir palikti truputį atvėsti.
3.
Iš bulvių tešlos formuoti paplotėlius per visą delną, dėti įdaro užspausti paplotėlio kraštus ir suformuokite blynelius.
4.
Blynus trumpai apkepinti aliejuje iš abiejų pusių, sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, pridenkite folija.
5.
Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių, nuimkite foliją ir kepkite dar 15 minučių.
AUTORIUS: Karina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital