Žemaičių blynai

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Žemaičių blynai
Autorius apie receptą: Šie žemaičių blynai mūsų šeimai patys skaniausi, o ir pagaminami visai nesudėtingai. Šie žemaičių blynai mūsų šeimai patys skaniausi, o ir pagaminami visai nesudėtingai. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
12 vienetų bulvių
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai kvietinių miltų
4 šaukštai krakmolo
pagal skonį druskos
Įdarui:
300 gramų kiaulienos
1 vienetas svogūnų
šiek tiek prieskonių
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bulves išverdame su lupenomis. Išvirtas bulves nulupame, sumalame.
2.
Į bulvių masę įmušame kiaušinius, suberiame druską, miltus bei krakmolą. Viską išmaišome bei gerai išminkome tešlą.
3.
Įdarui kiaulieną išverdame su prieskoniais. Sumalame.
4.
Svogūną smulkiai supjaustome ir apkepame aliejuje. Sudedame į maltą mėsą, išmaišome.
5.
Formuojame blynus - gnybiame bulvių masės, iš jos delne formuojame plokščią paplotėlį, į vidurį dedame įdaro, užlenkiame paplotėlio kraštus į vidurį.
6.
Apkepti keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, ko gražiai apskrus. Rekomenduoju patiekti su grietine. Skanaus!
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital