Žemaičių blynai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 105)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 105)
Žemaičių blynai
Žemaičių blynai
Žemaičių blynai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kg bulvių
1 stiklinė miltų
1 kiaušinis
kiaulienos faršo (įdarui)
2 šaukštai grietinės
0,5 svogūno
1 šaukštas sviesto arba margarino
druskos, pagal skonį.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, nuplauti ir išvirti. Išvirtas bulves sumalti mėsmale, į gautą masę įmušti kiaušinį ir viską sumaišyti su miltais, berti druskos. Galiausiai suformuoti pailgus blynus ir į vidų įdėti mėsos įdarą.
Mėsos įdarui: Kiaulienos faršą sumaišyti su prieskoniais, smulkintu svogūnu ir pakepinti keptuvėje.
Pagamintus blynus dedame į įkaitintą keptuvę ir apkepame iš abiejų pusių. Tiekiam su grietine.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Nija
2013-02-21 20:14
Neringa,šis puslapis tam ir skirtas, kad žmonės pasidalintų savo receptais, tikrų Žemaičių blynų receptą aš galiu pasieškoti ir močiutės knygoje. Beje mergaitės pabandykite į faršą įmaišyti sūrio, manau skonis tikrai geras bus. Beje aš tai visada išsimiltuoju rankas kai formuoju blynus tada juos suformuoti galima žymiai lengivau:) ATSAKYTI
danduole
2013-02-21 11:52
labai skaniai atrodo gaminsiu siandien o krakmolo deti reikia ar ne nes neparasyta ATSAKYTI
Neringa
2013-01-25 17:35
Kas žemaičius daro iš nuskustų virtų bulvių ir faršo ? :D
Reikia bulves virti su lupynom, įdaras taip pat turi būti virta mėsa :P ATSAKYTI
Laura
2013-01-23 19:00
Labai skaniai atrodo! :)
Noriu :) ATSAKYTI
gin
2011-09-03 21:50
to Juste, kai sugrudi bulves ju neuzdenk! pradek gaminti, kai atsala sugrustos bulves, kitaip lips prie ranku. Viskas gerai su tais receptais, pirma gaminti ismokyt, tada burnokit ;) ATSAKYTI
rima
2011-08-19 17:04
kaip nelips prie ranku jei krakmolo nededi, reikia butinai su miltais maisyti.Ir kam ideda tokius receptus,jei gaunasi..nesamones ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital