Želė su vaisiais

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Želė su vaisiais
Želė su vaisiais
Želė su vaisiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
1 skardinė persikų ( konservuoti)
1 skardinė ananasų ( konservuoti)
1 vienetas obuolių
35 gramai želatinos
pagal poreikį sulčių (iš persikų ir ananasų skardinių)
šiek tiek vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želatiną užpilame daugmaž 150 ml vandens ir paliekame 15-20 min pastovėti, jog išbrinktų.
2.
Į dubenį nupilame sultys iš persikų ir ananasų skardinių, praskiedžiame jas vandeniu iki norimo skonio bei kiekio. Formą, kurioje darysite želė sutepti aliejumi.
3.
Išbrinkusį želatiną kaitinti ant mažos ugnies iki visiškai ištirps. Ištirpintą želatiną sumaišyti su sultimis, viską perkošti per sietelį.
4.
Į formą įpilti tiek sulčių, kad nuo dugno būtu apie 0,5 cm storio sluoksnis. Įdėti į šaldymo kamerą iki sustings (žiūrėti, kad neužšaltų).
5.
Persikų puseles įpjauti juostelėmis ne iki galo ir sudėti apvertus gerąją puse į apačią ant pirmo sustingusio želė sluoksnio.
6.
Iš obuolių išpjauti lapelius ir taipogi sudėti tarp persikų. Užpilti želė (vaisiai turėtų nepilnai pasidengti, neplaukioti skystyje). Įdėti į šaldymo kamerą iki sustings (žiūrėti, kad neužšaltų).
7.
Sudėti ananasų griežinėlius ir įpilti likusią žele. Uždaryti formą dangteliu arba pridengti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą iki sustings.
8.
Sustingusią želė apversti ant lėkštės. Skanaus!
AUTORIUS: Julija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Bitė
2018-12-22 10:35
35 gramų žele, o kokiam kiekiui skysčio nerašoma.... ATSAKYTI
Dana
2018-12-22 12:45
Skysčio kiekį pasiskaitykite pagal instrukciją ant želatinos pakelio, kokiam vandens kiekiui ji skirta. Tik mano patarimas - vandens pilkite ketvirtadaliu mažiau, žele bus tvirtesnė, lengviau pjausis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital