Želė kiaušiniai

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Želė kiaušiniai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g grietinėlės
Vandens (pagal skonį)
1 pakelio želatinos
10 kiaušinių lūkštų
1 persikų skonio želė
1 braškių skonio želė
1 citrinos skonio želė
1 aviečių skonio želė
PARUOŠIMO BŪDAS:

Pirmiausia pasiruošiame kiaušinių lukštus. Atsargiai praduriame kiaušinių viršūnėles ir švirkštu ištraukiame kiaušinio baltymą ir trynį.

Atskirai ištirpiname želė reikiamame vandens kiekyje. Tada pilame po 2 šaukštus pirmosios spalvos želė į kiekvieną kiaušinį. Įdedame į šaldytuvą ir palaukiame, kol pirmasis želė sluoksnis sustingsta. Po to pilame kito skonio želė. Ir vėl dedame į šaldytuvą ir paliekame sustingti antrajam sluoksniui.

Trečiąjį sluoksnį darome iš želatinos ir grietinėlės. Želatiną išbrinkiname šiltoje grietinėlėje (vandens kiekis nurodytas ant želatinos pakuotės. Mes vietoj vandens naudojame grietinėlę).

4-5 sluoksniai kartojame viską taip pat, kaip pirmuosius du.

Kai kiaušiniai gerai sustingsta, atsargiai nulupame lukštą ir valgome.

Skanaus :*
 

AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital