Žele desertas - gaivus ir vasariškas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Žele desertas - gaivus ir vasariškas
Žele desertas - gaivus ir vasariškas
Žele desertas - gaivus ir vasariškas
Autorius apie receptą: Pats paprasčiausias ir lengviausiai gaminimas desertas, gaivus ir vasariškas. Pats paprasčiausias ir lengviausiai gaminimas desertas, gaivus ir vasariškas. Dalia, Saldymetis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 mililitrų pieno
100 mililitrų grietinėlės (nebūtinai)
2 pakeliai želės (skirtingų spalvų)
5 šaukštai cukraus
3 šaukštai želatinos
šiek tiek vandens
šiek tiek vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Paruošti žėlė iš pakelių, kai pnurodyta etiketėje, palikti sustingti ir supjaustyti gablėliais.
2.
Želatiną užpilti keliais šaukštais šalto vandens, išbrinkinti, vėliau pakaitinti karšto vandens vonelėje,, kad visiškai ištirptų. Neužvirinti!
3.
Pieną su grietinėle užvirinti, įdėti cukraus, vanilės ir pamaišyti, kol ištirps, plona srovele supilti želatiną ir leisti pravėsti.
4.
Spalvotus žėlė gabaliukus dėti į formą ir užpilti pravėsusio pieno mišiniu. Palikti šaltai ir leisti sustingti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital