Želė desertas „Arbūzinis šaltukas“

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Arbūzinis želė desertas
Arbūzinis želė desertas
Arbūzinis želė desertas
Autorius apie receptą: Vasara ir arbūzas – tai geriausia pora. Jei atsivalgėte arbūzo jau į valias, pasigaminkite gaivų desertą. Jam prireiks vos 2 produktų. Sudominau? Vasara ir arbūzas – tai geriausia pora. Jei atsivalgėte arbūzo jau į valias, pasigaminkite gaivų desertą. Jam prireiks vos 2 produktų. Sudominau? Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 kilogramo arbūzo
154 gramai citrinų želė (2 pakelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Arbūzą supjaustome nedideliais gabaliukais, išimame sėklas.
2.
Pasiruošiame želė. Pilame į dubenį 2 pakelius želė ir užpilame 500 ml karšto vandens. Maišome, kol želė visiškai ištirpsta. Leidžiame šiek tiek pravėsti.
3.
Arbūzo gabaliukus sudedame į indą, kuriame gaminsite desertą ir užpilame želė. Dedame į šaldytuvą sustingti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital