Žavus naminės šaltienos "Paršelis"

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Šaltienos paršelis
Autorius apie receptą: Artėja graži šventė Šv. Velykos. Visiems siūlau pasipuošti stalą paršeliu. Labai paprasta, skanu ir gardu. Artėja graži šventė Šv. Velykos. Visiems siūlau pasipuošti stalą paršeliu. Labai paprasta, skanu ir gardu. Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaulienos karkos
4 vienetai vištienos ketvirčių
3 vienetai kiaulės kojų
2 vienetai kiaulės ausų
pagal poreikį svogūnų
pagal poreikį morkų
šiek tiek lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mėsą užmerkti šaltame vandenyje 5 valandoms, vanduo ištraukia visą kraują ir verdant šaltiena būna skaidri.
2.
Išmirkytą kiaulieną dėti į pasūdytą vandenį ir virti 3 valandas. Į vandenį galima įdėti svogūną, morką ir lauro lapų. Virti ant vidutinės ugnies, mėsa turi lengvai nusiimti nuo kaulų. Išvirtą kiaulieną išimti iš sultinio ir pjaustyti smulkiais kvadratėliais.
3.
Į sultinį, kur virė kiauliena, sudėti vištienos ketvirčius ir virti apie 30 minučių. Ketvirčius išimti, smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su pjaustyta kiauliena.
4.
Sultinį perkošti, į jį sudėti pjaustytą mėsą ir dar kartą užvirti. Šiek tiek atvėsusią šaltieną supilstyti į norimus indus ir dėti į šaldytuvą. Aš savo šaltieną supyliau į 5 litrų plastikinį butelį. Patiekti galima su karštomis bulvėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital